Jump to content

Gradski stanovi , zatražen najam na 3 godine, problemi


yasminkay

Preporučene objave

U roku je podnešena sva dokumentacija za legalizaciju statusa u gradskom stanu, i davanje nakon rješenja, u najam na 3 godine. Između dokumentacije tražilo se i utvrđivanje da nema dugovanja po pitanju sudskih postupaka i deložacija.

 

Sve je na vrijeme predano i prikuplleno. Grad sam daje potvrdu da nema dugova.

 

Sada stiže da je naknadno zaprimljena dokumentacija za razne tužbe,m ročišta, jednokratnu odvjetničku naknadu 2000 kuna i troškova i to od 2005,2006.2007.2008.20013 od istog gradskog ureda. SVE ZAJEDNO 4.500 KUNA U ROKU 8 DANA PLATITI!!!!!

 

Sve treba platiti u roku od osam dana u gradski proračun. uz pristojnu prijetnju da taj iznos ima puno veze s uzimanjem u razmatranje davanja stana u najam ..Advokat koji je vodio te predmete za grad, raskinuo je suradnju s gradom......

 

Da li tu ima zastare i da li je potrebno naknadno prikupljene podatke od istog ureda plaćati??? Tako se može dogoditi da naknadno "nađu" još po nešto, pa tako nikad kraja.. Ima li ikakvu snagu njihova prva potvrda u kojoj sami tvrde da dugovanja nema???

 

S velikom zahvalnošću čekam odgovor ili slična iskustva......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A tko će ga znati????

Tražili su da od njih u roku koji su naveli tražim potvrdu da nisam ništa dužna po tom pitanju. Sami su mi dali potvrdu da nisam ništa dužna.

Sada pišu ponovo da su dobili naknadnu specifikaciju i da sam dužna u roku 8 dana platiti 4.500 kuna???????!!!!!! Halo!!!!! pa tak se onda još za koji mjesec mogu sjetiti nečeg. Sami, kao što rekoh, napisaše da nisam ništa dužna lani 15.5. i tu potvrdu njih samih sam im priložila uz moj zahtjev.

Sada stigla, dakle 5.2. 2014. nova traženja na istu temu................za . 2006. 2*500 kuna, 2008. 2* po 500 kuna, 2013 jedno ročište 500 kuna, plus jednokratna odvjetnička naknada 2,000 kuna.

Odvjetnika sam pitala, on ne potražuje ništa, naime prekinuo je s njima poslovanje, sudski postupak je inače obustavljen, jer se vodi u isto vrijeme legalizacija statusa, tj davanja u najam stana......

dakle, ne znam kaj misliti.....

I ja bih se sada naknadno mogla sjetiti npr da nas živi ovdje 10, pa čak i dovesti nešto familije......

tako da smanjim buduću najamninu?????? mislim da mi oni to nikako ne bi prihvatili.......

Ja osobno ne znam ni za kakav dug........zato sam tražila od njih da mi daju potvrdu, kako su mi rekli da trebam i to na vrijeme kad je to trebalo dati....

osim što po njihovoj tvrdnji da duga nema..... a sad evo ima.......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija