Jump to content

Knjiga za pritužbe


lu22

Preporučene objave

molim za pomoć,

interesira me izgled "knjige za pritužbe". točnije zanima me kada npr. u općini imamo potrebe za pisanjem predstavke na "licu mjesta", kako bi trebala izgledati takva "knjiga" ili postoji već gotova za kupiti u narodnim novinama.

naime, budući da sam bio nezadovoljan odnosom djelatnika u mojoj općini (prema meni kao stranci), zatražio sam "knjigu za pritužbe". taj dan je nisu niti imali, već nakon nekoliko dana, tajnica u općini (tek na moje insistitanje), dala mi je običnu "bilježnicu", na kojoj je pisalo "knjiga pritužbi". u toj bilježnici stranice nisu bile numerirane niti pečatirane, na prvoj stranici nije pisalo ništa kao "uvod" i datum kada je pokrenuta takva knjiga, itd... znači zanima me dali je negdje zakonom propisan izgled takve knjige pritužbi i tko i u kojem roku bi se trebao očitovati na moju pritužbu (konkretno radi se o općini).

unaprijed zahvaljujem na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko je meni poznato - propisana forma i izgled "Knjige pritužbi" ne postoji.

 

Što vas naravno ne sprečava ni na koji način da podnesete pritužbu na rad i odnos konkretnog djelatnika Općine načelniku Općine. Jasno, poštom preporučeno s povratnicom.

 

Rok za povratni odgovor jeste 30 dana od dana podnošenja - čl. 26. st. 2. http://www.zakon.hr/z/132/Zakon-o-lokalnoj-i-podru%C4%8Dnoj-%28regionalnoj%29-samoupravi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija