Jump to content

kuća na tuđoj čestici


svetojurskivrh

Preporučene objave

molim za pomoć.2007 god. ishodili smo dozvolu za gradnju vinogradarske klijeti.s gradnjom smo otišli u visinu pa smo krenuli to prošle godine legalizirati.a onda šok. klijet nije na k.č. za koju mi imamo dozvolu,nego na susjedinoj zemlji.priključak struje i vode u ugovorima je na našoj čestici ,a u stvarnosti na susjedinoj zemlji. klijet smo završili 2011 god. i zbog privatnih problema uselili smo se u nju gdje i sada živimo. susjedin sin traži od nas veliku svotu novaca za tu zemlju, a šutio je kad smo mi počeli s građenjem. ispada da je samo čekao dan kad će nas pritisnuti. legalizaciju kuće je preuzela Agencija,a neznam kako čemo s zemljištem. može li mi netko reći na čemu sam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako imam svjedoke da je vlasnik znao da je njegova zemlja,a nije zaustavio gradnju, imam li šanse na sudu da mu ne isplatim ništa?

 

navedeni tekst odredjuje nepostenog vlasnika zemljista,no to nikako neumanjuje njegovo pravo da zahtijeva isplatu zemljista na koje se gradjevina oslanja i zemljista za nuznu uporabu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija