Jump to content

problem sa odvjetnikom


ivana2204

Preporučene objave

molim jedan savjet.

2011 .god.sklapam ugovor o zastupanju sa odvjetnikom u ovršnom postupku radi naplate 98 000 kn(alimentacija).dogovor je bio da odvjetniku pripada 10% od naplaćenog iznosa.

Međutim odvjetnik tokom prve godine praktički nije ništa bitno napravio s tim da sam ja

ćak došla u ured ,uzeti svoje podneske ili kako se to več zove koje bi on napisao nabrzinu ispred mene i sjest u auto u odnit na sud udaljen 40-tak kilometara i predat na sud da mi udare onaj pečat primljeno.

u prolječe 2012 dobivam poziv od opčinskog državnog odvjetništa tog dotičnog suda da je osoba koja mi je dužna spremna isplatiti određeni iznos na koji ja pristajem (isplačeno u dvije rate).

Idalje od mog odvjetnika ni glasa.nedavno dobivam poziv od odvjetnika koji potražuje svoje novce točno 7000 kuna.na moje pitanje zašto 7000 kuna on odgovara da je imao troškove.ali to nije sve dotični traži da mu se donese u ured i preda na ruke taj iznos a na moje inzistiranje da sam ja spremna platiti ono što mu pripada al želim račun,želim specifikaciju onoga što je do sada napravio.njegov odgovor da mi nemože dat račun da mora napravit ovo ono,da je dogovor bio 10 % pa pošto je isplata novca tako ispala posredstvom drž.odvjetništa da mi je umanjio na 7000 kn.

Što da radim.znam da moram platiti ali toliki novac za nešto što nije napravio a u biti i neznam šta je uopće napravio.savjet?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija