Jump to content

Ovršni prjedlog hrvatskog telekoma


tužno

Preporučene objave

[h=2]:-x[/h]

POŠTOVANI !!

JUTROS KAD MI POŠTAR URUĆIO PLAVU KOVERTU KAD SE NISAM ONESVJESTILA 2011god IMALA SAM MOBITEL NA PRETPLATU KOJI JE NAKON ISTEKA UGOVORA BIO PONIŠTEN NA UPIT IMAM LI DUGA ODGOVOR JE BIO NE SVE OVE GODINE NITKO ME NITI JEDNIM POZIVOM NIT OPOMENOM OBAVJESTIO DA POSTOJI DUG OD 32,39 kn ZA 5 MJESEC 2011god te 66.99 kn ZA 6.MJESEC 2011god TE U 7 MJESECU 9 kn. 8 MJESC 9 KN .TAKO ZNAĆI SVEUKUPAN IZNOS JE 117 .38 KN . OVRŠNI PRIJEDLOG I JAVNO BILJEŽNIĆKI TROŠKOVI 961.50 KN MENE SAD ZANIMA DALI DANAS 13.06.2014 . PROŠLO JE TRI GODINE DALI SE MOGU POZVATI NA ZASTARU I KOME JE PREDATI POŠTO JE ODVJETNIĆKO DRUŠTVO HAŽEKOVIĆ NAPISO A JAVNI BILJEŽNIK OVJERIO I POSLO !!! HVALA VAM PUNO

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Još jedan primjer ozakonjene otimačine... :(

 

Ne znam da li možete osporavati dug od 117.38 kn.

 

 

Što se tiče zastare računa za telefon:

Prema čl. 232 ZOO tražbina zastarijeva nakon 1 godine.

Gledaju se dva datuma:

A) Datum dospijeća (za svaki pojedini račun)

B) Datum pokretanja ovršnog postupka tj. dan kad je prijedlog za ovrhu neposredno zaprimljen kod javnog bilježnika ili kada je bilježniku poslan poštom preporučeno. -- Može se vidjeti na javnobilježničkom prijamnom štambilju, obično je to na prvoj strani (za razliku od datuma rješenja koji je na zadnjoj).

 

Prigovor zastare uputite ako je barem jedan račun u zastari.

Ako nema zastare najbolje je platiti dug+troškove+kamate, s tim što postoji mogućnost da troškovi budu manji od navedenih 961.50 kn - možda vam to piše na prijedlogu.

 

(Isključite CAPS Lock ;))

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

molim pomoć! Imam sličan problem. Računi iz 1999 g. za koje tvrde da su djelomično plačeni? dug je oko 600 kn , sada narastao na 6000kn kolika je blokada svih računa u firmi a blokadu je poslalo odvjetničko društvo. nije bilo nikakvih opomena , tužbi ili saznanja o ovrsi? šta napravit?kako skinut blokadu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija