Jump to content

mjerenje droge


anton887

Preporučene objave

molim vas ako netko zna za odgovor. ako je netko uhvaćen sa đointom kojeg je policija cijelog stavila na vagu a koji je unutra pomiješan sa duhanom.. Može li se prigovorati da nije toliko izmjereno marihuane, već da je pola đointa duhan? istu stvar molim za odgovor i kad je uhvaćen smotuljak sa npr. 0,03 grama praha. da li se također može prigovarati da je izmjereno zajedno sa smotuljkom i da su izmjerili sami prah da bi bilo manje?

 

puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Joint u biti jeste miks duhana i "marice", a kao što Drot veli - mjeri se sve. Sama činjenica da je prekršaj posjedovati takve pripravke za vlastitu upotrebu, anulira točnu količinu u smislu da bi se radilo o tzv. beznačajnom prekršaju (jer prekršaj jeste posjedovali vi jednu desetinu grama ili par grama), ali naravno može imati utjecaja kod izbora vrste i mjere prekršajno-pravne sankcije.

 

Naravno, ukoliko bi se radilo o velikim količinama, otpada prekršaj i radi se o kaznenom djelu, koliko god neki pojedinci pokušali uvjeriti sud da posjeduju 10 kg "marice" isključivo za sebe, jer eto rade "zimnicu", a iduća godina možda neće biti tako rodna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija