Jump to content

Help!!! 2,7 g trave i salju me u centar za ljenjecnje ovisnika?????


davaj

Preporučene objave

Ovako uhvatili me sa 2,7 g trave,dobio kaznu simbolicnu 200 kn jer sam ja jedini nekaznjavani u drustvu i uzeo na sebe i stvarno nije problem u tome.Problem je sljedeci sud me salje godinu dana u centar za lijecenje ovisnosti i moram pisati svakih 14-17 dana.E mene zanima sta ako ja budem pozotivan cijelo vrijeme? Cak sam i prestao pusiti na neko vrijeme i dalje sam pozotivan jer jednostavno svi ljudi oko mene puse ali svi jedino mi baba i stara neduvaju valjda ?! Znaci nemogu se zakucati u 4 zida i neizlaziti van jer to jednostavno nema smisla mogu samo poluditi i zeliti zaoaliti jos vise? Unprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Ne bi bilo također loše PREISPITIVATI tko je to točno oštećena stranka, da bi ti bio kažnjen. Gdje i kada si ti dao pristanak ili volju da budeš kažnjen ukoliko ćeš koristiti što već jesi? Znači, netko tvrdi da je tvojim pušenjem postao oštećena stranka i zbog toga potražuje odštetu od tebe - tj kaznu za tebe u ovom slučaju.

 

Da li si zaista oštetio nekog? Nisi. Ne postoji oštećena stranka, tj živ čovjek koga si oštetio koji ima ovlasti svjedočiti protiv tebe.

 

Drugim riječima i ukratko, ne daj im ovlasti da te proglase krivim zato jer si PRISTAO na to, zato jer se smatraš krivim. Preispitaj zašto se smatraš krivim i utvrdi da nisi kriv, jer nema oštećene osobe.

 

Jednako tako bi mogao osporavati i to da moraš na rehabilitaciju. Ma tko je taj koji to traži od tebe? Jel on oštećena stranka? Nije. Pozovi sve žive svjedokeda svjedoče protiv tebe, i vidjet ćeš doći će nitko, jer realno - nema ih.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svakako da ima takvih djela, no tu bi se moglo povesti pitanje o višim principima u hijerarhiji prava. Ukoliko je moguće dokazati da ne postoji oštećena strana, kako ćemo dokazati da je neki čovjek doista kriv i obvezati ga da podmiri nastalu štetu? Nismo li upravo dokazali da šteta nije nastala?

 

Kako je moguće ne oštetiti nikog i ništa te u isto vrijeme biti kriv?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija