Jump to content

SSS-Administrator/sudski zapisničar, iskustva!


iv44

Preporučene objave

Ispičavam se ako je tema već spomenuta, nigdje nisam vidjela...molim, neka se javi netko tko ima iskustva.. riječ je o poslu administratora/zapisničara sa srednjom školom, stručno osposobljavanje (ekonomska škola, u mom slučaju) na općinskom sudu.

počinjem uskoro raditi, čula sam jedno loše iskustvo..da je riječ o kuhanju kava, dosađivanju ugl, premještanju sa jednog odjela na dr. itd.. ako je netko radio ili radi taj posao, da podijeli iskustva. imam cilj naučiti nešto, jer budimo realni ''plaća'' ne igra veliku ulogu. hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...
Ispičavam se ako je tema već spomenuta, nigdje nisam vidjela...molim, neka se javi netko tko ima iskustva.. riječ je o poslu administratora/zapisničara sa srednjom školom, stručno osposobljavanje (ekonomska škola, u mom slučaju) na općinskom sudu. počinjem uskoro raditi, čula sam jedno loše iskustvo..da je riječ o kuhanju kava, dosađivanju ugl, premještanju sa jednog odjela na dr. itd.. ako je netko radio ili radi taj posao, da podijeli iskustva. imam cilj naučiti nešto, jer budimo realni ''plaća'' ne igra veliku ulogu. hvala unaprijed!
Velika mogućnost napredovanja, stimulativno radno okruženje, visoki stupanj autonomije, solidna plaća za hrvatske prilike, tolerancija i razumijevanje nadređenih. Vještine koje ćeš u tom poslu savladati omogućit će ti da sa lakoćom konkuriraš za bilo koje radno mjesto u svojoj daljnjoj profesionalnoj nadgradnji.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija