Jump to content

Viđanje djeteta .


happy day

Preporučene objave

E ovako... probat ću ukratko ;)

Radi se o djetetu starom 10g, koje zivi tri g sa ocem i njegovom ženom, oni imaju zajedničko dijete. ON i ja nikad nismo komunicirali. Samo smo njegova žena i ja dogovarali što je trebalo vezano za moje dijete..od viđanja do materijalnih stvari..i sve je štimalo i bilo ok. On se sad počeo inatit da se ja isključivo njemu moram najavljivat dan ranije da bi mogla vidjet dijete iako je sud donio odluku. Odjednom je počeo glumit tatu, a nije se brinuo o djetetu nikada, nikad nije doma...

Znima me da li se ja njemu moram najavljivat ili mogu samo doć po svoje dijete kako i piše na papiru? Jer tog nečovjeka neželim ni vidjet ni čut.

Manipulira sa svima, djetetu brani da se čuje samnom, želi da ja njemu šaljem poruke i molim za dijete.

Htjela bih izbječ bilo koji kontakt s njim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Onako kako je određeno sudskom odlukom, tako i treba postupati. Osim u slučaju nekih iznimnih i nepredviđenih situacija. U duhu dobrih odnosa, i neke elementarne kulture ophođenja, svakako da bi bilo poželjno da se čujete prije dolaska i povratka, ali ako to bilo tko od vas koristi za ponovno otkopavanje ratne sjekire, kontaktirajte sa novom partnericom, kad prema vašem postu ispada da s njome možete razgovarati bez popratnog folklora.

 

Imajte na umu da, ukoliko bi se bilo tko inatio, postoji i kazneno-pravna sfera da ga se dovede u red.

 

Ponos i taština su zadnje stvari koje trebaju biti na pameti bilo kome od bivših supružnika, kada se radi o dobrobiti djeteta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija