Jump to content

ovrha iz 2009.


moneyhunter

Preporučene objave

danas sam saznao da vjerojatno postoji neko dugovanje od 1420 kuna za policu autoosiguranja u Triglav Osiguranju i to sam saznao sasvim slučajno preko telefona u razgovoru sa djelatnicom u Tirglav Osiguranju, jer je Triglav Osiguranje meni dužno vratiti iznos od 211 kuna povrata novčanih sredstava po prekinutoj autopolici od 6.mj ove godine, nije li to dugovanje otišlo u zastaru, naime ja sam 2012 vadio dugoročni kredit da zatvorim sva svoja dotadašnja dugovanja, ali nisam siguran da li je i to dugovanje podmireno, a ako i nije da li je zastara na dugovanju i kako mogu tu zastaru upotrijebiti da mi ne bi stigla ovrha na taj predmet?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Načelno, zastarni rok kod ugovora o osiguranju kada je osiguratelj u pitanju iznosi, sukladno čl. 234. st. 3. ZOO-a - tri godine.

 

E, sad o čemu se tu konkretno radi i je li štogod poduzimano po pitanju naplate duga od strane osiguratelja, pitanje je na koje, iz opisanog, ni vi sami ne znate odgovor, pa kako da onda netko ovdje to znade?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija