Jump to content

Nejasan datum ovrhe


Aniin

Preporučene objave

Pozdrav! Evo da postavim pitanje... Dobila sam rješenje -ovršni prijedlog i rjesenje o ovrsi od javnog biljeznika jos iz 2005. godine koje mi je stiglo tek nedavno. Ulozila sam zalbu u zakonskom roku i dobila rjesenje opcinskog suda da se stavlja izvan snage rjesenje o ovrsi javnog biljeznika od 2005, i "postupak ce se nastaviti kao povodom prigovora protiv platnog naloga", uz obrazlozenje da sam protiv rjesenja o ovrsi javnog biljeznika od 2008.g. pravovremeno podnjela prigovor. Nakon toga dobila sam poziv na sud.

E sada me zanima, zasto toliko cekanja od 2005.g. tek sam sada rjesenje primila, ali nije mi jasno kakav je to ovrsni prijedlog iz 2008.g. naveden u sudskom rjesenju na moj prigovor. Po prvom rjesenju iz 2005.g.(stari ovrsni prijedlog koji su mi poslali javni biljeznici na adresu) nije istekao rok zastare jer nije proslo godinu dana od dospjeca racuna ali po nekom rjesenju iz 2008.g. je definitivno zastara, pa mi sada to nije nimalo jasno, to su pokrenuta 2 javnobiljeznicka rjesenja o ovrsi, koji sada vrijedi i sto uopce mogu ocekivati na sudu, pozivem se na zastaru? Moguce je da ce proci sve u moju korist?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija