Jump to content

marihuana


vjeranpas

Preporučene objave

lijepo pozdrav

 

ja sam naime nedavno uhvacen ili ispravnije uhicen s 0.36g marihuane.

tuga i zalost. no to sad nije tema. greška je moja i amen.

mene zanima, je li istina da taj podatak u policijskoj evidenciji ostaje trajno? i mogu li ja ikako zahtijevati brisanje toga nakon proteka rehabilitacije??

 

sad me stvarno brine da ce me od sad ubuduce pa sve do moje smrti policija prilikom svakog kontakta prosmatrati kroz taj jedan izolirani incident. a ii sami su se u postaji divili mojem dosijeu u kojem dosad nije zabiljezena cak niti jedna jedina legitimacija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da, znam. čitao sam taj zakon i članak. napisan je na način da daje veliku diskrecijsku slobodu postupanja. vrlo je to perfidno napisano to. no dobro.

osobito se to odnosi na 2.stavak članka 26., točke 1,2,3 gdje se uopće ne definira koji su to podaci u koju se to svrhu i kada mogu koristit.

 

jer tehnički gledano, kada bi mene zaustavio prometni policajac, on kao prometni policajac ne bi trebao imati interesa u to jesam li ja ili nisam ikad osuđivan za posjedovanje. nego bi ga trebali interesirati isključivo prometni prekršaji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije vrlo vjerovatno točno nego 100% točno.

A kako je napisano nije stvar policije nego onoga tko je predložio i izglasao Zakon.A napisano je sigurno točno gledajući stručnu stranu.

Mali broj onih koji kontroliraju narod pridavat će pažnju tome događaju a pogotovo nakon nekog proteka vremena a takvih je uvijek i svagdje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija