Jump to content

Pretjecanje službenog vozila


zoky1

Preporučene objave

Molim vas za pravni savjet, jucer sam u 22h u Petrinji ispred Gavrilovica, priblizio se vozilu koji je isao 20 km/h, upozorio sam ga svjetlosnim signalom, našta je on jos malo zakocio, smatrajuci da s njime nesto nije u redu , prestigao sam ga. Odmah nakon toga to vozilo je upalilo svjetlosni signal plave boje (rotirku) sto je meni bio znak da stanem. Iz vozila su izasle sluzbene osobe, i pitali me dali znam sto sam napravio ja sam rekao prestigao vozilo koje je jedva islo po cesti. Uvređeni su rekli da sam ja prestigao, ali da je to bilo na zebri. Ja odgovorno tvrdim da je to bilo poslje zebre, ali oni ti ne zele cuti. Otisao sam i u policijsku stanicu Petrinje kako bi se zalio šefu smjene ali on je rekao" čujte mi vjerujemo svojim kolegama" i tako sada ja cekam kaznu :-(.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Snimke nadzornih kamera mogu (ja sam svjedok) poslužiti u rješavanju ovakvih situacija. Također sam prisustvovao slučaju kad je osoba dobila prekršajnu prijavu jer je lagala, zato dobro razmislite

 

Da, odlicno , pa ja i zelim tu snimku za svoju obranu jer nisam prestizao preko obilježenog pješačkog prelaza, već iza njega, a to jedino mogu dokazati snimkom jer sam sam bio u automobilu, ali kako doci do snimke, pitao sam sefa cuvara u Gavrilovicu ali on kaze da ne smije niti gledati niti mi dati ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pitao sam sefa cuvara u Gavrilovicu ali on kaze da ne smije niti gledati niti mi dati ...
Točno jer nema uvjeta da ih gleda a kamoli daje.Ili nalog suda ili da se nešto dogodilo u Gavriloviću,a nije.

I u polcijskom postajama postoje kamere ali nema gledanja a kamoli skidanja i davanja ukoliko se netko nije žalio na neki postupak što bi značilo možeš zakasnit ili otići prije ili pušit po hodnicma tj.snimanim prostorima ali na osnovu snimaka ne može ti nitko ništa iako je oboje kažnjivo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radi se o prometnoj nezgodi što nije isti slučaj sa navedenim problemom a i video zapis je pogodovao firmi koja je isti i snimila.Blizu,slično ali ipak svemirski daleko i različito.

Žalit će se sudu da nije počinio prekršaj odnosno da je krivo utvrđeno činjenično sranje a sud će ili povjerovat ili neće ali dok dođe do suđenja snimaka više neće biti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija