Jump to content

Oslobadanje od kazne


Bur Gor

Preporučene objave

Poštovanje!

Radim za jednu veču privatnu firmu! Spornog dana i vremena upravljao sam manjim teretnim dostavnim vozilom, pritom je u mojem društvu na mjestu su vozača bio još jedan radnik iste firme! Ulazak u trgovački centar, nalazi se sa tri strane, te samo jedan ulaz osim postavljene rampe ima i visinski graničnik ( mislim da je na visini od tla 2,10 m.) U navedeni trgovački centar sa istim vozilom dolazim često puta, da bi jednom prilikom došao na ulaz gdje je postavljen visinski graničnik. Pošto nisam bio siguran da li vozilo kojim upravljam može bez problema proći kroz ulaz, zamolio sam radnog kolegu da izađe iz vozila te da mi mahanjem ruku pokazuje da li mogu bez krovnog oštečenja proći graničnu prepreku. Tom prilikom sam se vozio toliko da se vozilo jedva kretalo i kad sam prošao visinski graničnik za više od 80 % , moj su pomogač koji je i dalje stajao sa desne bočne strane vozila i dalje je mahao rukom da mogu voziti prema naprijed, nakon čega je došlo do oštećenja stražnjeg krovnog djela vozila. Nakon nastalog oštećenja zanimljivo je to da sam u knjižici vozila pročitao da je stražnji dio vozila više od prednjeg za 10 centimetara. Nakon toga je došla prometna policija zbog obavljanja očevida i naravno prekršajnog naloga. Molim za pomoć, dosad nisam bio nikada kažnjavan, Unaprijed Vam Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prekršaj iz Općih odredbi..rijetko za takav dođe upit ovdje, pa bih odgovor prepustio zeru kompetentnijima za event. prigovor...

..mene zanima zašto vas, kako ulazi u prekršaje samo sa novčanom kaznom do 2000 kn nisu uputili u mogučnost po čl.245 st.2 Prekršajnog zakona, plačanje polovine u roku tri dana..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija