Jump to content

Pomoč zbog isplate bivše djevojke


fedor27

Preporučene objave

Pozz,imam jedan slučaj pa me zanima Vaše mišljenje...

 

Živio sam s curom malo manje od 3 godine i prekinuli.Ona se odselila i nakon 2 mjeseca dobijem sudski poziv gdje ona potražuje od mene 30 000 kn isplate za to vrijeme koje je bila kod mene.Za to vrijeme koje je bila kod mene adaptiral sam kuću i ona traži novce koje je navodno uložila u kuću....Ona je u to vrijeme bila nezaposlena ali na sudu je izjavila da joj je mama dala novce i teta neka koju ni neznam te je našla ta 3 svjedoka koji su to potvrdili.Novce ona meni nije dala ali ja sam izgubio sud zbog njezinih svjedoka i sad moram isplatiti 30 000 kn koje nikad nisam vidio ni dobio....Zanima me ja sam izgubio sud i ako ja njoj sad neču isplatiti ni kune da li meni može ko sjesti na plaču ili pljeniti mi moju imovinu zbog toga?Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad se nisi znao braniti zašto nisi koristio uslugu odvjetnika ?

možda ni sad nije kasno ? ovisi o tome kad je stigla presuda prvostupanjskog suda.

ako ne platiš po sudskoj odluci može pokrenuti ovrhu, naplatit "dug" ili ti ovrhom uzet stan. isplatilo bi ti se da si koristio uslugu stručne osobe.

 

 

 

Koristil sam uslugu odvjetnika koji je isto šokiran i uložil je žalbu sad

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Očito je dokazano u nekoj realnoj mjeri, obzirom je prvostupanjska presuda u korist tužiteljice. Puno ovisi i o držanju druge strane, u što neću ulaziti, ali činjenica jeste da imate pravo žalbe, koja će ukoliko presuda ima nedostataka, bilo formalnih bilo sadržajnih, rezultirati ukidanjem i vraćanjem svega na početak.

 

Odgovarajući trag novca mora postojati, od majke (tete) na kćer ili onda barem kroz račune, sama izjava mame "da, ja sam joj darovala novce", i onda bivše "a onda sam ja dala njemu" - po toj logici netko bi mogao biti "serijski" tužitelj, samo treba da nađe jednog ili dva svjedoka koji će potvrditi njegovu priču. Mogli ste i vi tijekom postupka dokazivati suprotno - da se radi o isključivo vašem novcu, pokazati račune, izvode iz banke (naloge, "kredu" i slično), a na kraju ostaju svjedoci (najbolji bi bili radnici odnosno gazda kojem je išlo plaćanje, ali naravno može i obitelj).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija