ana_soc objavljeno: 19. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 19. siječanj 2015. Koji su uvjeti za otvoriti neki obrt koji bi se bavio pravnim i socijalnim savjetovanjem? Mozete mi reci nesto detaljnije o tome? Mozete mi navesti zakone i clanke gdje je to regulirano. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 20. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. Vi biste to radila naplatno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 20. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. Morate imati staža i godina, iskustva..... za davanje-pružanje savjeta i informacija, vezano za "Pravo".. Morate i pripaziti na KD "Nadripisarstvo". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana_soc odgovoreno: 20. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. Imam i staza i godina i iskustva i diplomu. Naplatno da.. Ali se ne kuzim u obrte. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 20. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. Kako su u RH samo odvjetnici ovlašteni naplatno pružati pravnu pomoć kao zanimanje (uz iznimke), za takvo što (obrt) nema pravnih mogućnosti, jer istime biste činila kazneno djelo nadripisarstva iz čl. 313. KZ-a. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.