Jump to content

Povrat poreza


markisha1990

Preporučene objave

Pozdrav,

moja situacija je sljedeca. U firmi mi je receno da imam pravo na povrat poreza i dobio sam papir sa primanjima (mislim da je to IP kartica, nisam siguran). E sad bio sam nezaposlen do 7. mjeseca te sam tek u 8. mi dobio prvu plaću. u ta 4 mjeseca sam ostvario neto oko 20 000kn primanja. Do 7. mjeseca sam bio olaksica majci na placu te sam po zaposlenju se makao kao olaksica. Majka mi se raspitala i navodno taj povrat poreza koji bi trebao dobiti (recimo 2000kn) bih dobio, ali bi ona morala vratiti određeni iznos za tu godinu kolliko sam joj bio olaksica, to mi je stvarno nelogicno pa me zanima da li je to istina? Ispricavam se ako sam bio nejasan, ako treba nesto pojasniti pitajte pa cu pokusati (laik sam u ovome)

HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovanje

Prošle godine mi je za prvih 10 mjeseci isplaćeno 41 000 kuna neto primanja i uplaćeni 2400 kuna poteza i prireza. Za zadnja 2 mjeseca mi na ip obrascu piše neto isplata 184 kune za 11 i 727 kuna za 12 mjesec.a na ime poreza mi piše -727 kuna.Šta znaci taj minus za 12 mjesec posto sam ta zadnja 2 mjeseca na 100 posto bolovanju.dosada sam uvijek imao povrat poreza jer živim na p4 i plaćam dvije alimentacije

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija