morski-vuk objavljeno: 28. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 28. siječanj 2015. Postovani, zanima me ako se kao specijalist interne medicine prijavim na specijalizaciju iz neke uze specijalizacije (dakle specijalizaciju po novom programu -jer subspecijalizacije vise ne postoje), pitanje je kako cu biti plaćen. Po kojem koeficijentu? Po koeficijentu specijalista (posto to i jesam) ili koeficijentu specijalizanta? Također pretpostavljam da nema veze, ali sam i dr.sc. hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 28. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2015. Ovo je li la pitanje koje ovisi isključivo i sam i jedino o tumačenju takve vrste slučaja od strane nadležnog ministarstva koje će raspisati taj natječaj, tako da ne bih se previše zaletavao s odgovorom da bi to trebao biti onaj niži koeficijent. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morski-vuk odgovoreno: 28. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2015. natjecaj je vec raspisan kao takav. (specijalizacija). Neznam u kojem koraku bi se onda regulirao koeficijent? Kasnije nakon potpisivanja ugovora, ili sa ustanovom tj bolnicom ili?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 29. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2015. Pitajte u ravnateljstvu bolnice, možda su već riješili te nedoumice. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morski-vuk odgovoreno: 29. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2015. haha. poznavajuci upravu kbca oni ce uciniti sve da bi ustedili na racun zaposlenika. zato i pitam tu na sto ja teoretski imam pravo po kolekrivnom ugovoru, pa da eventualno malo pregovaram s njima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.