mare1979 objavljeno: 28. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 28. siječanj 2015. Molim vas pomozite,naslijedila sam stan ali sam suvlasnik sa stricem.Dogovorili smo se da ćemo prodati stan,no međutim čini mi se da to moj stric ipak ne želi.Njegova kćer je trenutno u stanu,pa me zanima postoji li kakva opcija da ju se nekako iseli tako da stan bude prazan da se da u prodaju...Ili barem da ju nekako prisilim da plaća najamninu?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 28. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2015. Ako nema sporazumne podjele,bojim se da će te morati ići na sudsko razvrgnuće suvlasništva,gdje vidim dvije opcije,ili da vas stric isplati za vaš dio pa da stekne pravo vlasništva cijele nekretnine ili dražba,koja ne ide u prilog ni jednoj strani. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 28. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2015. U svakom slučaju, trenutno imate pravo potraživati najamninu u visini 1/2 najamnine koja se na tržištu plaća za stan sličnih karakteristika (lokacija, stanje i sl.). Dalje vam je sve Matrix objasnio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.