Jump to content

Zamrsena situacija - ne znam kako i kuda


Bum

Preporučene objave

Postovani, molim vas za savjet...

-Nedavno mi je umro otac i tek na ostavinskoj raspravi dosli smo do spoznaje da kuca u kojoj smo zivjeli citav zivot nije ucrtana nigdje a cestica na kojoj je izgradjena glasi na susjeda od kojeg je nekada otac kupio gradiliste. Kuca je sagradjena prije 30 godina kao kljuc/nastavak na staru kucu koja se u medjuvremenu srusila. Razgovarao sam s tim susjedom, on nema nista protiv i ne zahtjeva nista od toga, ni sam se ne sjeca kako je to ostalo nerijeseno. Dakle, prepreka u vidu drugih ljudi nema, sto mogu uciniti da stvar bude postena i cista i da vlasnik toga na kraju budem ja? Pobogu adresa mi je tamo otkad sam ziv. Radi se o mizeriji, maloj kucici u okolici bjelovara.

-Hvala unaprijed za svaki komentar, LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kakav ce problem biti to sto objekt nije legaliziran s obzirom da je rok za legalizaciju prosao a ja sam tek poslije saznao kako stvari stoje!? Ili je bolje krenuti tako da se proba srediti prepis cestice kao sto pise, oranica, vocnjak, dvoriste, ne znam ni sam... Pa nekretninu rijesavati naknadno?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ili je bolje krenuti tako da se proba srediti prepis cestice kao sto pise, oranica, vocnjak, dvoriste,

naravno,rješavate što se može,jer u biti kad ste vlasnik k.č.,onda ste vlasnik i svega onog što je s njom trajno povezano(pravno jedinstvo nekretnine),a nadat je se da če doći i bolja vremena kad će te uspjeti legalizirati objekat.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija