Jump to content

podstanarstvo- pričuva


predragc1987

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Ne znam da li sam na dobrom mjestu, pa se unaprijed ispričavam ako nisam.

Situacija je ovakva- početkom 7mj/2013 smo uselili u podstanarski stan. Dogovor je bio stanarina + režije, s tim da nam stanodavac nije spomenuo pričuvu i održavanje parka (106/ 257kn). Dogovor je bio da će nas prijaviti u stan. Nakon nagovaranja s moje strane koje nije prošlo, odustala sam od tog, i nismo bili prijavljeni (izgubila sam pravo na upis djeteta u vrtić zbog dečkovog prebivališta u drugom gradu i pravo na dječji doplatak- na adresi na kojoj se ja vodim je cenzus prevelik).

E sad, u 1/2015 smo izašli iz stana jer sam ostala bez posla i nismo si to više mogli priuštiti. Ostalo je neplaćenih režija, i dogovorili smo se sa stanodavcem oko plaćanja. Neki dan su mi rekli da je pričuvu i održavanje dužan plaćati stanodavac,osim ako se to ne napiše drugačije u ugovoru.

Sad mene zanima, tko to u stvari treba platiti? Znam da ga mogu prijaviti zbog iznajmljivanja stana na crno (ne želim, čovjek je stvarno ok), ali ne želim niti u ovakvoj situaciji biti naivna i plaćati ono što ne trebam (ako ne trebam).

Unaprijed hvala na odgovoru,

Dea

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija