Jump to content

Ovrha zdravstvenog osiguranja


kresimir51

Preporučene objave

Prvi put sam se susreo sa slučajem DA NA PRIGOVOR NA OVRHU DOBIJEM OD DRUGOG STUPNJA POTVRDU DA SAM U PRAVU I DA JE OVRHA NEOPRAVDANA, i kaj sad:

sud je presudio u moju korist, i upućeje me u parnicu, zdravstveno osiguranje me je ovršilo izravnom ovrhom već dva puta ,u toku postupka (prigovora ) znači nisu čekali odluku suda, postupak za žalbom znam , ALI KAKO DA JA SADA VRATIM NOVCE KOJE SU MI SKINULI SA MIROVINE ? Možda sam dosadan ,ali šta mogu ..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možda sam dosadan ,ali šta mogu ..

zbog čega bi bili dosadni,svi smo mi ovdje samovoljno,neko što ga nužda natjerala,neko da bi nešto naučio ili pak poboljšao znanje,zar ne.

Ovrha je provedena temeljem nepravomoćnog ovršnog rješenja koje je povodom prigovora ukinuto,glede čega se pismenim putem obratite ovhovoditelju sa zahtjevom za povrat stečenog bez osnova(osnov naknadno otpao),u prilogu pošaljite presliku odluku suda povodom prigovora.

Ostavite im primjeran rok za ispunjenje,a u protivnom nagovijestite da će te tražbinu ishoditi sudskim putem,zajedno sa zakonskim zateznim kamatama.

Nemojte me pogrešno shvatiti,ali nebi bilo od goreg da vam dopis sastavi odvjetnik,budući da će vas ozbiljnije shvatit u vašoj namjeri.

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija