Jump to content

Legalizacija objekta dijelom na tuđoj čestici


revoltirani

Preporučene objave

Poštovanje,

Pitanje ili problematika je u slijedećem naime vlasnik sam etažiranog stana u kući ima još jedan vlasnik a sestra od vlasnika ima česticu do naše.Izgradila je skladište koje dijelom izgrađeno na našoj čestici 2 metra širine i 11 dužine.Ravni krov je ujedno i balkon kojim se koristi sestra tj.vlasnik gornje etaže iznad moje.Naravno terasa podljeva moj zid i ona to ignorira.Igrom slučaja sam doznao za podnesen zahtjev legalizacije.Otišao sam po ne znam koji put u Ured za graditeljstvo,urbanizam...Gdje mi govore da jedino što mogu je uložiti prigovor koji ne odgađa legalizaciju nego kad se objekat legalizira mogu spriječiti upis u katastar, i da je legalizacija samo zbog para a ne provođenja zakona i pravnog ustrojstva države.Kako je to moguće?Da li je to istina i ako ne šta mi je činiti.

 

Unaprijed se ispričavam na pravopisu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jako jako duga priča.nebitno recimo da sam kupio nekretninu 2008.to nije odg na pitanje.kako je moguće legalizirati nešto na nečemu što nije tvoje?ako bi krenio objašnjavati morao bi napisti esej.

kako da popravim terasu ako nemam pristup i kako natjerati bez tužbe da se popravi.nemam para za odvetnike!Kakva je ovo usrana država?Glumimo da želimo provesti zakon a u biti samo nam žele uzeti novce.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija