Jump to content

igre bez granica


tomm

Preporučene objave

U braku sam 7 god.(magicna brojka) i imamo malenu staru 3 godine. Zena mi je imala(ima i jos) psihickih problema(utuvila si je u glavu da mora baciti kcer kroz prozor i jos mnogo toga). Sada je u diru da sam joj unistio zivot i da ima strahove od mene itd..Uglavnom odvodi malu mami i odlazi na kongrese preko iskrica i sta ja znam..ok prihvatio sam da zivi svoj zivot,ali ocito tako ne moze dalje. Mislim da zapostavlja dijete(ne kuha,visi na internetu,sms-ovi...) i svu krivicu hoce prebaciti na mene..Interesira me posto se imamo namjeru rastati,a ja se ipak i bojim za buducnost kceri u njezinoj blizini(mislim opravdano) na koji nacin mogu dobiti dijete u skrbnistvo i naravno da vise stane na zdrave noge i da nekako ode na ljecenje sa tom ludom glavicom,jer njezina okolina ne moze ili ne zeli prihvatiti cinjenice,a dodvaraju se banalnim pricicama koje ju ohrabruju..Kaj da radim?? Ima vise opcija,ali dobri savijeti su uvijek dobrodosli ;-) igre bez granica

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao prvo, moja iskrena sućut... Mora da živiš u paklu..

Ja bih na tvom mjestu, osim čitanja Bigfootovih postova koji će te educirati, pri brakorazvodnoj parnici tražila psihijatrijsko vještačenje (pripremi tri do šest somova kn), i nadala se normalnom sucu. Unatoč sveopćim predrasudama prema očevima i favoriziranju majki, moguće je i ocu dobiti dijete. Moj muž je dobio dijete iz prvog braka. Ali majka se mora pokazati manje podobnom za skbništvo od oca. Za što ti je, osim nalaza stručnjaka i kokoški iz CZSS, potreban i NORMALAN SUDAC. Želim ti puno sreće i da se što prije makneš ( s malenom), ako je ikako moguće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da bi bilo dobro ako bi imao kakvu medicinsku dokumentaciju, vezanu uz te ženine ispade ! ili (teško zvući) i policijsku, tipa, intervencija policije zbog njezinih ispada. Bilo bi idealno kada bi ona išla na lječenje, ili kada bi ona na preporuku, nekog (Centra ili obiteljskog dr. ili iz bračnog savjetovališta, psihologa i slično) odbila da se lijeći, mislim da bi to bilo važno radi dobivanja cjelokupne slike.

 

Jer, ako dođe do vještaćenja u brakorazvodnoj parnici, tada će ona biti naoružana, sa odvjetnicima, mamom, tatom, sestrom, i svim susjedama (lažnim feministicama) a sama činjenica brakorazvoda će ju malo prizemljiti i vjerovatno se bu tada i smirila, pa će na vještaćenju se normalno ponašati i postoji mogućnost da vještak "ništa ne utvrdi" i uzaludan trud.. žena zdrava !!

 

Nažalost, teško da ćete moći dokazati sve te njezine ispade do sada, ako nisu dokumentirani, tipa, intervencija hitne, mupa, socijalnog radnika i tako .. jer svi mi se kada nam prigusti smirimo i postane nam jasno (samima ili nam netko pojasni) kak se trebamo ponašati !

 

Sretno i držite se !

 

FF

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija