Jump to content

Tuziti ili ne


hrabri

Preporučene objave

Poštovani,

 

molim Vas ako netko zna da mi odgovori da li se može osobi od 45 godina dokazati stres kao uzrok oboljenja od dijabetesa tip 2. Naime imam jedan spor s osobom koja je izazvala štetni događaj koji je uništio moju obiteljsku kući i pri tom je nastradao moj brat koji ima neka trajna oštećenja zdravlja. 7 mjeseci nakon ovoga ja sam završio u bolnicu uz dijagnozu dijabetes tip 2. Zanima me ako sam imao kilažu po kojoj sam bio malo deblji i uz to mi je izmjerena povišena masnoća i visoki tlak imam li osnovu pokrenuti tužbu i zbog svog stanja? Što me čeka ako pokrenem tužbu? Ovo pitam jer nisam siguran želi li odvjetnik da samo još nešto radimo po pitanju ovog ili stvarno mogu nešto i dobiti kao satisfakciju. Hvala svima unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li se može osobi od 45 godina dokazati stres kao uzrok oboljenja od dijabetesa tip 2.!
Bit će da odgovor zna liječnik opće prakse ili psihijatar.Kad on potvrdi da se može dokazat u ovom slučaju može se pokrenut tužba.

Zato se odvjetniku kaže dobit ćeš nn% love kad dobijem ja lovu.Ako je siguran u ishod prihvatit će.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ćekaj te malo,stručno lice može izvještačiti da je zdrastveno stanje narušeno usljed stresa,no postavlja se pitanje da li može te dokazati uzročno posljedičnu vezu,odnosno da je upravo određena radnja štetnika prouzrokovala stres.

O kakvom se štetnom događaju u konkretnom slučaju radi,jel postoji ikakav dokaz.

p.s.samo mi nemoj te sa čuđenjem napisati,""pa naravno da postoji""jer ja to ne nevidim,budući da niste naveli ništa u vezi događaja i upravo iz tog razloga mnogi gube čiste parnice,očekujući da će sud donijeti odluku na temelju poštene riječi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radilo se o požaru. To sam mislio, naravno nakon što se donese pravomoćna presuda za taj dio, nego me zanima da li je itko ikada čuo da se uspjelo dokazati povezanost nekog događaja i oboljenje od dijabetesa tip 2 zato što u velikom postotku ovo oboljenje nastaje kao posljedica pretilosti, genetskih predispozicija itd, a ja sam bio malo deblji, mogu to tako nazvati jer sam imao cca 12-15 kg viška u odnosu na visinu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
Ovo je prije svega medicinsko pitanje, a tada ovisno o odgovoru medicinske struke pravno pitanje. Stoga biste prvo trebali potražiti savjet i mišljenje liječnika, po mogućnosti neupitna autoriteta.

 

potpisujem, pravnik će vam teško dati odgovor na vaše pitanje, tim više što navodite ranije zdravstvene probleme.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija