Jump to content

Pomoc!


tomica94

Preporučene objave

Dobra večer, naime zanima me pravni savijet, dakle u 8 mjesecu dao sam auto na popravak kod jednog servisera, i kao obicno auto bi trebao biti gotov za maksimalno kojih 5 dana, eh sad dolazi do problema auto je bio na popravku 19dana, s tim da sam svaki drugi dan zvao i pitao dali je auto gotov, i uvijek mi je receno da nije jos, da bude sutra i svaki put sam upitao za cijenu popravka da bi stalno bilo receno da bude mi sve reko kad bude gotovo, da ne zna napamet da mi bude reko, i da bi me za 19 dana zvao da je auto gotov i rekao mi da je cijena popravka 8400kn! Reko dobro, dodem platim jer mi nije htio dati auto dok ne platim, trazim ga racune i garanciju na dijelove jer nije u pitanju 1000kn nego 8400kn, i onda dobijem da budem dobil racune da dodem kod njega za 2 dana da mi ocisti posudu antifriza jer se jos uvijek kao nakuplja ulje unutra i tako sam hodao kod njega kojih 5-6 puta, znaci opet ja snosim troskove puta do njega svaki put, i svaki puta trazim racune i kaze mi budes dosel sljedeci put budem ti dal, danas mi je napokon dao racune i kad sam vidio sto je on racunao skoro me nesto strefilo, dakle racuni mu nikako ne stimaju, dao mi je 2 racuna na jednom samo posao, s time da je mj. jedinica Sat a kolicina 1 dakle po tome 1 sat mi je naplatio 4.000,00kn, a na drugi racun stavi opet usluga mehanicara (posao) mj jedinica Sat i kol. 1 cijena 656,95kn, ko tu koga ?! Ne kuzim vise nista, dva puta mi racuna na racunu filter ulja, koliko znam u svaki auto ide 1 filter ulja, on racuna 2, onda pise da je stavljal ulje po 1l kolicina 10kom, dakle 10l ulja, pa u koji auto ide 10l ulja? Max ide 5l dakle opet prevara, 400kn uopce nije prikazano nigdje na racunima, dalke sad me zanima dali bi ja imao kakvo pravno pravo da ga tuzim ili nesto jer je ocito da me prevario za vise od 3000kn

 

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Premještam temu u odgovarajući podforum.

 

Glede odgovora - nisam optimist da bi vam DORH išao u optuženje ovog, stoga vam predstoji parnica kojom biste trebali dokazati da ispostavljeni račun nije u visini stvarno obavljenih radova.

 

Stoji vam na raspolaganju i prijava inspekciji, jer očito je da konkretan majstor prepravlja/fabricira račune.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija