Jump to content

Problem s bivšom djevojkom s kojom navodno imam dijete


ivanzg

Preporučene objave

Evo odmah da kažem o čemu se radi. Prije desetak dana nazvala me bivša djevojka s kojom sam bio u vezi prošle godine i obavijestila me o tome da je sto posto sigurna da sam ja otac njenog djeteta kojeg je rodila prije dva i pol mjeseca.Ona me uopće niti na jedan način nije bila prethodno obavijestila da je ostala trudna iako je to svakako trebala reći. S njom se nisam čuo 11 mjeseci. Iako u šoku i nevjerici nekako sam se pribrao i rekao da bi trebali dijete i ja napraviti DNK test da se uopće utvrdi očinstvo. Ona je trenutno navodno na porodiljnom i nalazi se sa djetetom u jednoj Caritasovoj ustanovi.(Za sebe je uvijek tvrdila da je iz dobrostojeće obitelji, da joj otac financijski pomaže a nije mi bilo jasno kako je s djetetom završila u toj soc. ustanovi) Tvrdi da od mene neće imati nikakova potraživanja niti da sa mnom želi voditi sudske postupke (pošto zna da imam mala primanja). Sada je na jedan način počela svojatati dijete i primjerice dogovorim se s njom da vidim dijete a ona izmišlja kojekakve razloge da ga ne mogu u to i to doba vidjeti. Čak mi je bila i predložila da bi najbolja opcija sada da idemo u brak ( nešto kao brak na papiru) jer njoj taj potpis treba kako bi ona od grada dobila stan. Meni se ona osobno čini kao jedna nestabilna osoba i ne mislim s njom ulaziti u nikakav brak. Što mi je činiti u ovakvoj situaciji? Da li se mogu kome obratiti jer situacija u kojoj sam se našao je poprilično komplicirana. Molim za pomoć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije desetak dana nazvala me bivša djevojka s kojom sam bio u vezi prošle godine i obavijestila me o tome da je sto posto sigurna da sam ja otac njenog djeteta kojeg je rodila prije dva i pol mjeseca.Ona me uopće niti na jedan način nije bila prethodno obavijestila da je ostala trudna iako je to svakako trebala reći. S njom se nisam čuo 11 mjeseci.

 

Mladiću,

ne znam jesi li ti otac tog djeteta ili nisi. Ali iskustvo mi govori da je ta cura imala u vidu nekog drugog 'oca' za to dijete, i brak u vidu. Nekog sa debljim novčanikom, boljim autom i većim stanom. Ti si joj 'rezerva' , nakon što ju je onaj drugi 'otkantao', moguće da je putem DNK analize nakon rođenja djeteta otkrio da on nije otac.

 

 

Tvrdi da od mene neće imati nikakova potraživanja niti da sa mnom želi voditi sudske postupke (pošto zna da imam mala primanja).

 

:vrti:

 

 

 

Sada je na jedan način počela svojatati dijete i primjerice dogovorim se s njom da vidim dijete a ona izmišlja kojekakve razloge da ga ne mogu u to i to doba vidjeti. Čak mi je bila i predložila da bi najbolja opcija sada da idemo u brak ( nešto kao brak na papiru) jer njoj taj potpis treba kako bi ona od grada dobila stan. Meni se ona osobno čini kao jedna nestabilna osoba i ne mislim s njom ulaziti u nikakav brak. Što mi je činiti u ovakvoj situaciji? Da li se mogu kome obratiti jer situacija u kojoj sam se našao je poprilično komplicirana.

 

 

Pošaljem ti privatnu poruku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Još nisam napravio DNK test tako da ne znam da li sam uopće otac. U matici rođenih koliko ja znam (po njenom pričanju) navedena je samo majka tj. ona. Inače zaboravio sam napisati da me nedavno nazvala i njena bivša šefica koja mi je u povjerenju rekla da ona uopće nije osoba za koju se predstavlja, tj. da ju je doslovce pokrala, očistila kreditne kartice , uzela pola garderobe itd, da uopće ne studira na fakultetu na kojem je rekla da studira, da joj otac nije dobro stojeći već da je nitko i ništa - alkoholičar ( u tom smislu) kada sam to čuo bio sam doslovce šokiran time pošto je u vrijeme dok smo bili u vezi bila tako mila i draga i djelovala pošteno iskreno. Ta vijest njene bivše šefice me toliko šokirala i na jedan način prestravila. Ono što sam zaboravio napisati je to da je njen bivši dečkom s kojim je bila u vezi neposredno iza mene bio dobro situiran i navodno je on uz njen nagovor trebao priznati i prihvatiti to dijete kao svoje. Ta sama njena izjava kada mi je to rekla zvučala je toliko ludo i retardirano ( Moje dijete daješ tuđem muškarcu...odvratno)... Kakva je to žena?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ono što sam zaboravio napisati je to da je njen bivši dečkom s kojim je bila u vezi neposredno iza mene bio dobro situiran i navodno je on uz njen nagovor trebao priznati i prihvatiti to dijete kao svoje.

 

Kao što sam napisao...

 

 

Kakva je to žena?

 

Čemu čuđenje?

 

Statistike DNK testova pokazuju da oko 30 % onih 'očeva' koji su u braku ili dugotrajnoj vezi u stvari nisu očevi. Tu naravno treba uzeti u obzir da testiraju oni koji imaju sumnje.

Neke procjene za opću populaciju su u rasponu 2-7 %, ali so su više spekulacije nego ozbiljne analize.

 

 

Novost je ta da mi se više neće javiti na mob, pokušao sam poslati i nekoliko poruka ali ništa...

Da li da sada kontaktiram taj centar gdje je smještena sa malim pa da njih pitam pošto ona sa mnom više ne komunicira ili da jednostavno čekam njen slijedeći potez?

 

Kao što sam napisao i u poruci, najbolje je da čekaš slijedeći potez. Zašto se ikako u to upetljavati i dokazivati da nisi ti?

Neka ona to pokrene i sud naloži test.

 

Meni se ovo njeno čini više kao neodlučno traženje nekog tko bi trebao preuzeti krivnju i sankcije. A ako niti ona sama nije sigurna tko je otac, što bi mi trebali misliti o njoj?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija