Jump to content

Ponovni ugovor o djelu


loolipop

Preporučene objave

Imam pitanje oko ugovora o djelu. Radim u školi i u trenutku sklapanja ugovora o djelu, moja diploma je još uvijek bila u procesu nostrifikacije te sam stoga prijavljena s osnovnom školom kao najvišim stupnjem obrazovanja u struci. Rečeno mi je da je to privremeno rješenje.

Dva tjedna nakon sklapanja ugovora, diploma mi je nostrificirana te sam se javila poslodavcu s namjerom da izmijenimo ugovor o djelu oko stavke mog obrazovanja te mi je rečeno da se to sada više ne može. Sada sam prijavljena sa završenom osnovnom školom, iako imam diplomu visoke škole. Plaća mi je prepolovljena i rečeno mi je da je najbolje sačekati da izađe natječaj na koji se moram javiti. Stoga vas pitam, postoji li zakonski vremensko ograničenje da se nakon sklopljenog ugovora o djelu ne može ponovno sklopiti drugi ugovor o djelu, izmijenjen u nekim stavkama?

Te slijedeće, postoji li ograničenje u sklapanju ugovora o radu? (Ako potpišem ugovor o djelu te 10 dana nakon toga trebam sklopiti ugovor o radu - postoji li određeni rok koji treba proći prije nego mogu sklopiti ugovor o radu?)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija