Jump to content

problemi sa poslodavcem


natren30

Preporučene objave

Radim pola godine za ovog sefa.Problem je poceo kad je pocelo maltretiranje i vrijedanje sa njegove strane,o prekovremenome i neslobodnim danima da ne pricam..otvorila sam bolovanje zbog problema sa zdravljem,da bi me on pratio i zvao stotinu puta i kao secer na kraju lazni oklevetao na hzzo-u da sam videna negdje u izlasku pijana,a to nije istina.skinuta sam sa bolovanja i sad me strah povratka u to ludilo..u stanju je udarit radnika..pomozite..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radim pola godine za ovog sefa.Problem je poceo kad je pocelo maltretiranje i vrijedanje sa njegove strane.

 

Za to postoji pravni lijek: Pismeni Prigovor poslodavcu ili imenovanoj osobi vezano za zaštitu dostojanstva radnika.

 

 

,o prekovremenome i neslobodnim danima da ne pricam

I za to postoji pravni lijek u vidu Zahtjeva za zaštitu prava u kome ste trebali tražiti da vam se sukladno Zakonu o radu plate prekovremeni ili daju slobodni dani

 

..otvorila sam bolovanje zbog problema sa zdravljem,da bi me on pratio i zvao stotinu puta i kao secer na kraju lazni oklevetao na hzzo-u da sam videna negdje u izlasku pijana,a to nije istina.skinuta sam sa bolovanja i sad me strah povratka u to ludilo..u stanju je udarit radnika..pomozite..

Nema Vas čega biti strah. Podnesite Izvanredni otkaz ugovora o radu i navedite sve što vam je poslodavac činio. Tražite da Vam plati prekovremene sate.

 

Naravno, kako kaže G-man: najpreče je zdravlje!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vaznije mi je zdravlje od svega,ali i to zahvaljujuci doticnome nisam u mogucnosti jer sam skinuta sa bolovanja zbog njegove klevete..otkaz sam vec sigurno dobila..misli da moze raditi kaj god pozeli i maltretirat sve oko sebe..nisam jedina koja je zbog njega dozivjela sokove i stresove,samo svi sute i trpe..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

..otkaz sam vec sigurno dobila..

 

Niste. Otkaz možete dobiti samo pismeno i morate potpisati primitak Odluke o otkazu. Ako toga nije bilo,nije bilo otkaza!

 

...misli da moze raditi kaj god pozeli i maltretirat sve oko sebe..nisam jedina koja je zbog njega dozivjela sokove i stresove,samo svi sute i trpe..

 

Može misliti, da može raditi kaj poželi, samo ak mu Vi to dozvolite. On se mora ponašati prema OBVEZAMA koje mu je postavio Zakon o radu i drugi Zakoni. A Vi se trebate boriti za svoja prava i držati se svojih obveza! I nitko ne mora trpjeti i šutjeti! Postoje Inspektorati koji znaju uredno obavljati svoje poslove. Postoji i Zakon o radu koji je dobar za radnike! Morate se informirati o svojim PRAVIMA ali i o OBVEZAMA.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

di da prvo onda krenem??jednostavno me strah njega vidjeti i bit sa njim u istoj prostoriji..

 

natren,

morate doći na posao. Nitko Vas neće napasti. Ako Vas i je strah nečega,za to nema osnove.

Sve je to samo "posao". Vi ni ne mote biti ni u kakvoj "prostoriji"! Budite u svojoj "prostoriji"! Pa ne idete na strijeljanje! I niste čitali kaj sam Vam napisao! Dajte IZVANREDNI otkaz kao što sam Vam preporučio. I ne morate ići na nikakve razgovore.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija