Jump to content

ročište građ vještak


zmodri11

Preporučene objave

Obiteljska kuća u suvlasništvu mene i malodobne djece (pola nasljedili od pok. majke)

Tužiteljica podnese tužbu protiv mene i malodobne djece, vanbračna zajednica i gradnja na tuđem zemljištu. Ženama se uvjek vjeruje iako sam živio jedno vrijeme sa djecom kao podstanar dok je tužiteljica živjela u našoj kući. Nije se dala van. Nadogradio kuću sa svojom vlastitom imovinom i imovinom malodobne djece. Očito to nije nikog briga danas vještakinja napisala da je tuženikov dio 34% u odnosu na cijeli stari i novi nadograđeni dio. Ne znam što to znaći, ali mislim da tu nešto ne valja. Predpostavljam da je tih 34% od mene i djece skupa, a novoizgrađeni 66% valjda braćna stečevina. 66% od cca 3000 000 kn i na pola taman na koliko je i podnijela tužbu. Da napomenem da mi je sudska vještakinja i smanjila vrijednost obiteljske kuće za 100 000 eur. Priložio procjene dvojice sudskih vještaka ali nikog nije briga odlućili joj dat i to je to. Da napomenem da nikad nije kune platila a i ja sam platio dugove izgradnje kad je ista odselila iz kuće. Očito ni to nije nikog briga. Danas nisam došao sa odvjetnikom svojim a i odbio sam zastupat djecu , radi sukoba interesa, želim da se centar odazove na spor , a on to ne žele. Kaže mi sutkinja da bi danas dovršila. Do sad im se nije žurilo (5 god) a sad im se žuri dok više ne želim plaćat odvjetnika. Bojim se ako uzmem odvjetnika za svu trojicu da sam izgubio spor. Ako se centar umješa trebalo bi to bit drukčije.

Molim savjet.

uređeno: od zmodri11
greške
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obiteljska kuća u suvlasništvu mene i malodobne djece (pola nasljedili od pok. majke)

Tužiteljica podnese tužbu protiv mene i malodobne djece, vanbračna zajednica i gradnja na tuđem zemljištu. Ženama se uvjek vjeruje iako sam živio jedno vrijeme sa djecom kao podstanar dok je tužiteljica živjela u našoj kući. Nije se dala van. Nadogradio kuću sa svojom vlastitom imovinom i imovinom malodobne djece. Očito to nije nikog briga danas vještakinja napisala da je tuženikov dio 34% u odnosu na cijeli stari i novi nadograđeni dio. Ne znam što to znaći,

 

Već sam napisao i u PP da vaš problem nije u tom vještačenju, jer do tog vještačenja nije niti trebalo doći.

Sve ovo oko vještačenja je dimna zavjesa u koju ste se dali uvući od ekipe koja manipulira taj vaš postupak.

Za vještaka sam vam napisao nešto u onom drugom postu, to bi trebalo biti dovoljno da stanu na loptu.

 

Vi se morate u tom sporu vratiti na pobijanje tog potraživanja jer 1. nekretnina nije sagrađena za trajanja bračne zajednice 2. nije sagrađena iz imovine koja je bila stečena za trajanja bračne zajednice kad i ako je ista i postojala.

Za sve imate vrlo jasne dokaze, i vrijeme je da se prestane s tim manipulacijama.

 

Kao što sam napisao tamo - uključite pod hitno u spor i pravnike CZSS jer se radi o imovini djece, te podnesite optužne prijedloge na DO temeljem sumnje u počinjenje kaznenih djela iz čl. 305. i čl. 236. KZ.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija