lozazaibatsu objavljeno: 12. prosinac 2015. Dijeli objavljeno: 12. prosinac 2015. Postovani, Zanima me na koji nacin se pojedinac clan kucanstva moze odvojiti od kucanstva kako bi dobio status samca da bi kucanstvo u slucaju zaposlenja odredjenog clana kucanstva zadrzalo pravo na socijalnu pomoc. Unaprijed hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lozazaibatsu odgovoreno: 12. prosinac 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2015. Naime poceo sam raditi u inozemstvu i pitanje je vremena kad cu se odjaviti pri HZZ-u cime moja obitelj koju cine majka,brat i 2 sestre gube pravo na socijalnu pomoc i ostala prava jer sam clan zajednickog kucanstva.Zanima me koji je najlaksi i najbrzi nacin odvojiti se od tog kucanstva kako bi zadrzali svoja prava.Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobo3 odgovoreno: 14. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2015. > poceo sam raditi u inozemstvu > gube pravo na socijalnu pomoc i ostala prava jer sam clan zajednickog kucanstva. Mislim da odlaskom u inozemstvo prestajete biti član kućanstva: Zakon o socijalnoj skrbi Članak 4. Pojedini izrazi u smislu ovoga Zakona imaju sljedeće značenje: 2. Kućanstvo je obiteljska ili druga zajednica osoba koje zajedno žive i podmiruju troškove života bez obzira na srodstvo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.