Jump to content

Prometna nesreća i pisana obrana


Dalsy

Preporučene objave

Poštovani,optužena sam da sam prouzročila prometnu nesreću u krugu bolnice u 10:30,no ja tamo tada nisam bila. Bila jesam taj dan na tom mjestu no otišla sam od tamo u 8:15, bez ikakvog kontakta sa ijednim drugim automobilom. Drugi dan mi je došla policija i poslikala auto,i tu je otegotna okolnost da auto je izgreban (auto ima ogrebotine sa svih strana). Ogrebotine su stare oko godinu dana,ali kako se nije nigdje prijavljivano,nemam dokaza za to. Iako je policijski službenik u nadležnoj policijskoj postaji posvjedočio da su oštećenja stara, na obveznom prekršajnom nalogu piše da sam prouzročila nesreću. Ja sam u žalbi kopirala dokaze da u to vrijeme nisam bila tamo, imam račune iz trgovine gdje sam bila,i sad sam pozvana na sud. Imam mogućnost napisati pismenu obranu i to ću iskoristiti jer imam bolesno dijete, a sud mi je udaljen 200 km. uvid u policijsko izvješće nisam dobila iako sam ga tražila. Naravno tereti me se i za bijeg sa mjesta događaja. Uz to,nitko nije tražio naknadu štete od mog auto osiguranja.

Oni imaju svjedoka koji me je vidio da sam udarila taj parkirani auto i zapisao moju registraciju, no ponavljam da sam ja tamo bila dva sata ranije i da sam otišla iz kruga bolnice bez ikakvog kontakta, a sa mnom u autu je bila i moja mama koja to može potvrditi.

Molim savjet kako sastaviti pismenu obranu.

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala, a sto se teksta tice, trebam na sto posebno paziti? Strah me je da negdje ne kiksam i na kraju ni kriva ni duzna pokupim kaznu, za koju definitivno nemam novca, a i ne mogu bez vozacke jer mi je maleni bolestan i moram biti mobilna. Na kraju krajeva, stvarno bi i dala da se oni naplate sa moje police, samo da me ne kaznjavaju za nesto gdje nisam bila!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija