Toommoo objavljeno: 17. lipanj 2016. Dijeli objavljeno: 17. lipanj 2016. Pozdrav svima, račun mi je u blokadi već 3,4 godine, dužan sam t comu, pa me zanima da li postoji mogućnost da tražim od t coma za otpis kamata ili dio duga jer sam nezaposlen, i ako bi mi otpisali dio duga posudio bih novce i otplatio dug u cijelosti... Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LjuboZG odgovoreno: 17. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2016. Mogućnost postoji, ali ovisi o njihovoj dobroj volji da li će na to pristati. U svakom slučaju pošaljite im dopis u kojem predlažete da jednokratno isplatite neki manji iznos od duga koji je još preostao. S tim da uzmite u obzir da su se vašim uplatama (odnosno iznosima skinutim putem FINA-e) prvo zatvarali troškovi, pa kamate, pa glavnica, tako da vam i dalje teku kamate na iznos glavnice koji još nije podmiren. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Toommoo odgovoreno: 17. lipanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2016. Zahvaljujem se na brzom odgovoru... A na koju adresu se točno moram obratiti, jer ne mogu nigdje naći neki kontakt mailom ili slično ako netko zna... Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LjuboZG odgovoreno: 17. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2016. Pošaljite na adresu sjedišta društva Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb te na adresu odvjetnika koji ih je zastupao u postupku ovrhe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 17. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2016. Pozdrav svima, račun mi je u blokadi već 3,4 godine, dužan sam t comu, pa me zanima da li postoji mogućnost da tražim od t coma za otpis kamata ili dio duga jer sam nezaposlen, i ako bi mi otpisali dio duga posudio bih novce i otplatio dug u cijelosti... Hvala unaprijed ako je donešeno rješenje o ovrsi nema razloga da ti otpišu dio duga(kamata) u koje spadaju i troškovi odvjetnika i javnog bilježnika. ali ako takonešto prihvate traži sklapanje pisnenog ugovora. ako nema ugovora nakon uplate mogu tvrditi da tako nešto nisu ponudili(otpis djela duga, kamate). uplatom na rate prvo plaćaš troškove zatim kamate i na kraju dug. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.