Jump to content

Otkaz rezervacije za stan


jkameneki5

Preporučene objave

Može pomoć. Sklopila sam 27.7. sa agentom rezervaciju za najam stana.

Platila sam 300,00 € za čuvanje stana za kolovoz i rujan (po pola stanarine). i iznos od 300,00 € na ime depozita za eventualno neplaćene režije/štete. 29.7. sam nazvala agenta i javila da odustajem od stana i tražila ga da mi vlasnik vrati svih 600,00€ jer je čuvanje bilo dogovoreno od 1.8. a depozit nije bilo potrebe zadržavati jer u stan nisam niti ušla.

Javio mi se vlasnik stana u rekao da će mi vratiti samo 300,00 € jer u rezervaciji stoji da se depozit ne vraća ako se iz stana izađe prije isteka najma. Do danas mi nije vratio ni onih 300,00 €.

Da li ga mogu tužiti budući sam stan otkazala prije 1.8. što znači da nisam ni uselila u njega pa nema ni otkaznog roka. Inače vlasnik je pravnik i misli da može raditi što želi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...
Do danas mi nije vratio ni onih 300,00 €.Da li ga mogu tužiti
naravno da možete,no imajte na umu da pred sudom morate dokazati svoje tvrdnje,a ne samo da iznosite činjenice bez dokaza,jer u tom slučaju vaše tvrdnje ostaju nedokazane što sudu daje činjeničnu podlogu za odbijanje tužbenog zahtjeva,a samim tim i vaše daljnje troškove.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija