Jump to content

Kazna za parkiranje


Wave777

Preporučene objave

Pozdrav svima,

 

Dobio sam kaznu za parkiranje, prema claknu 82 stavka 1 tocka 11 (parkiranje ispred ulaza u skladisnji prostor) na kojoj pise potpuno druga adresa od one gdje je auto bilo parkirno i ne samo adresa nego i opcina.

 

U to vrijeme kada je dobivena kazna i postavljena ispod brisaca auto je bilo parkirano uz cestu gdje nema oznake zabrane parkiranja i zaustavljanja niti neki ulaz u skladiste.

 

Kako zivim u turistickom selu i vrh je turisticke sezone onda domaci pokusavaju naplacivat sve i svasta tako i kamp koji se nalazi prekoputa ceste pokusava tu naplatiti parking. Naravno ne izdavaju racune za parking jer jednostavno nemaju dozvole niti uvjete za naplacivanje parkinga. Odbio sam platit parking.

 

Sad mene zanima kako je policajac mogao napisat kaznu za pogresno parkiranje za auto koje je bilo parkirano na potpuno drugoj adresi i opcini? Pretpostavljam da je policajac neki prijatelj od vlasnika kampa te da je doslo do zlouporabe polozaja i ovlasti od strane policajca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pretpostavljam da je policajac neki prijatelj od vlasnika kampa te da je doslo do zlouporabe polozaja i ovlasti od strane policajca.

 

Pretpostavljam da nije, jer nitko ne bi riskirao posao radi nečeg tako lako dokazivog.

 

Dobio si obavijest o počinjenju prekršaja s uplatnicom (to ostavljeno na brisaču)?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tako je obavijest o pocinjem prekrsaju s uplatnicom se nalazila ispod brisaca, te na obavijesti pise mjesto i ulica gdje je pocinjen prekrsaj i u koliko je sat (17.35). Auto je bilo od 17.10 do 19h bilo parkirano u drugoj opcini 50m od plaze dok adresa koju je policajac napisao je nekih 5km udaljeno od mjesta gdje je auto bilo parkirano. Cak imam tri svjedoka koji su bili samnom na plazi u to vrijeme i u auto kad sam parkirao.

 

Sad ne znam bi li cekao prekrsajni nalog ili pokusao nekako drukcije to rijesiti. Mozda otici u policijsku postaju i doci do sefa prometne policije :/

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bio u policiji i obavijest o pocinjenom prekrsaju pretvoren u upozorenje.

Bio neki drugi policajac i govori da je kao ovaj pogrijesio adresu i opcinu(mos mislit). Pitam ga kao di je slika da sam parkirao ispred ulaza u skladista i govori kao da ne treba slika.

A ove iz kampa razmisljam prijaviti inspektoratu rada...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija