Jump to content

prigovor na prekršajni nalog


Pole

Preporučene objave

Pozdrav svima.

Molio bih pomoć.

Dobio sam prekršajni nalog zbog ne dostavljanja vjerodostojnog podatka o identitetu osobe koja je upravljala mojim autom, s tim da je prekršaj napravljen 19.7.2014. a ja sam obavijest o počinjenom prekršaju dobio 15.6.2016. Nakon umalo dvije godine siguran sam samo da to nisam bio ja a nema šanse da se sjetim tko je vozio auto a prekršaj je krivo parkiranje.

Šta dalje?

Prigovor?

Šta da napišem u prigovoru ?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao što si i tu napisao - prigovaraš na prekršajni nalog i negiraš prekršaj, jer bi se mogao sjetiti tko je vozio auto da je prošlo neko razumno vrijeme, a ovo svakako nije razumno.

 

Na ovom linku imaš primjere prekršaja, a na ovom konkretniji primjer poricanja prekršaja. Na ovom imaš i općenito o prigovorima da se lakše snađeš.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I samo bih nadodao da prigovor koncipirate upravo na tragu proteka vremena, odnosno da nije moguće sjetiti se poslije gotovo dvije godine konkretnog dana i događaja.

 

Moram priznati da mi nije ni jasan postupak plavih dečkiju, jer po ovom pitanju postoji već i vrlo jasna praksa u kojem se ljude oslobađalo i za protek od svega par mjeseci, a kamoli par godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija