Jump to content

Umješač u spor


mimi2210

Preporučene objave

Prije 6 mjeseci sklopili smo kupoprodajni predugovor za stan, dva dana nakon tog sin od vlasnice upisuje zabilježbu spora na nekretninu za koju smo mi dali trećinu cijene, sin traži ništetnost darovnog ugovora s kojim je darovao majci stan, a u pozadini je druga priča jer zapravo potražuje kuću i s ovim je ucjenjuje. Naša greška što se nismo upisali odmah ali povratka nema. Uglavnom, pokušaj nagodbe između majke i sina, pa čak i pokušaja sinove odvjetnice da i od nas dobije novce da povuče zabilježbu nije bilo uspješno, nagodbe nema. Preporučili su nam da se umiješamo u spor jer imamo interes u parnici,pa bih molila vaše mišljenje vezano za to.Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To i mene muči, ima li smisla umiješati se u spor, mi jesmo potpisali predugovor prije spora i do spora je i došlo zbog prodaje stana jer imaju neriješene obiteljske odnose. Majka se neće iseli iz sinove kuće, a zbog toga on njoj prkosi. Sin je tražio i od nas određenu svotu novca da povuče tužbu, međutim mi nismo financijski u mogućnosti da mu udovoljimo.

uređeno: od Matrix
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija