Jump to content

NASLJEDSTVO-DA ILI NE


anonimno

Preporučene objave

Lijep pozdrav evo posto imam jedan problem uputio bih svima pitanje,mome ocu je umrla majka (otac vec jako dugo) i sad su svi pozvani na oporuku 5 brace,3 su dosla moj otac i jos jedan brat nisu dosli,od ove trojice koji su dosli na oporuku ova dvojica su dali sve njemu,posto ova dvojica nisu dosla na raspravu zanima me kako se je ta rasprava rijesila,posto nije moj otac dobio nikakvo rijesenje od rasprave(moguce da su napisali kbr od njihove porodicne kuce pa da je rijesenje doslo kod ovog brata koji stanuje u toj kuci,mi nismo nikakvo rijesenje primili )sad me interesira kakav je bio ishod ovog-nije bila nikakva oporuka moze li mi netko objasniti posto ovi koji nisu dosli na sud-oni se znaci odricu svega ili ima nesto drugo pozdrav. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moguće je da sud i nije donio nikakvu odluku zbog neodazivanja stranaka. Ako vam je već stalo do toga, a sud nije donio rješenje što možete provjeriti uvidom u spis, dostavite sudu točne adrese svih stranaka.

 

Imam dojam da bi vama najviše odgovaralo da vam sud dođe u kućnu posjetu, kao liječnik, i to zbog vašeg (a ne sučevog) interesa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija