Jump to content

Slijepa ulica


Santos19

Preporučene objave

Znači znak mogu prekrižiti, pošto parkiram ispred znaka.

Ali pošto je cesta dosta uska, onda najvjerovatnije mogu dobiti kaznu po članku 82.

12) na dijelu ceste gdje bi širina slobodnog prolaza od zaustavljenoga ili parkiranog vozila do neisprekidane uzdužne crte na kolniku ili do neke zapreke na cesti bila manja od 3 m, odnosno do suprotnog ruba kolnika manja od 4 m, odnosno u krugu od 3 m od posebnim oznakama na kolniku označenog podzemnog ili nadzemnog hidranta,

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja nekako mislim da ne bi smijeli dobit kaznu kolko su meni poznata prometna pravila a voačica sam već jako dugo.Šta ako ste vi došli iz ove okomite ulice i odmah skrenuli desno u slijepu, onda niste ni mogli vidjet onaj znak koji je očito prije raskršća stavljen.A kolko je meni poznato nakon križanja prestaje vrijedit znak koji je prije križanja zar ne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav, dali mi itko može reć tko potpisuje obvezni prekršajni nalog? znam da u radu prometnih redara isključivo prometni redar mora biti u potpisu. po nekoj logici po OPN-u MUP-a to bi trebao biti policijski službenik? naime dobila sam obavezni prekršajni nalog potpisan od načelnika, pa me zanimaju iskustva. hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerojatno se radi o nalogu iz postaje.

 

Ako policajac piše nalog na mjestu događaja, on ga potpisuje (to su oni napisani rukom, iz bloka), a ako se piše kasnije u postaji, potpisuje ga načelnik (to su oni ispisani na računalu). U slučaju ovih drugih, u spisu stoji izvješće koje potpisuje policajac koji je utvrdio prekršaj, a ako se žališ, sve ide zajedno na sud, pa je vidljiv cijeli slijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija