Jump to content

Prekid bolovanja


Desert Rose

Preporučene objave

Molim brzi odgovor....

Ovako...na bolovanju sam sest mjeseci zbog pogorsanja autoimune bolesti. Radi se o vrsti reumatoidnog artritisa. Bolovi danonocni uz otezano kretanje. Radim kao med.sestra u stom.ordinaciji i trenutno mi je nemoguce raditi svoj posao. Cekam odobrenje hzzo-a za biolosku terapiju. Obzirom na nas sustav opcenito i nedostatak novca to ide sporo jer je ta terapija jako skupa. Naime radi se o slijedecem. Imala sam dogovor sa opcom praksom da se javim danas na kontrolu kod nje tj. 10.01. Jer sam danas imala kontrolu reumatologa i da cu tada podignuti i doznake za 12 mjesec. Medjutim,danas dodjem kod svoje dr.opce prakse sa nalazom reumatologa na kojem trazi stacionarno lijecenje u toplicama i pocetak bioloske terapije. Ona me napala odmah na vratima, da to tako ne moze i da ona meni sad zakljucuje bolovanje sa 31.12.!

Dakle ja sam 10 dana bez bolovanja!

Molim vas recite mi sto da radim i kome da se obratim.

Hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako su stvari nepopravljive, promjena je jedino rješenje. No, glede procedure promjene ćete pričekati nekog drugog, meni nije previše poznata, jedino što znam da trebate naći liječnika koji će vas pristati uzeti.

 

A na ove riječi trenutne liječnice nemojte se obazirati, pogotovo jer za ovu vrstu bolesti okidač može biti i sam stres. Ionako njeno ponašanje govori više o njoj doli vama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

što se tiče procedure promjene, odete kod željenog liječnika, pitate ga prima li nove pacijente i ako da, on vam da svu dokumentaciju koju odnesete na HZZO i oni provedu promjenu. neki liječnici mole da sami odete po svoj karton kod starog liječnika i donesete ih njima, jer slanje poštom jednostavno previše traje, ali neki šalju poštom (konačno, većina novije dokumentacije je u računalu), tako da više ne morate vidjeti svoju sada bivšu liječnicu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija