Jump to content

Bjanko zadužnica


Cak

Preporučene objave

Jucer sam dobio poziv iz neke "consulting" agencije u Zagrebu da imaju moju bjanko zaduznicu iz 04/2008 i da bi mi to zeljeli vratiti da je slucajno netko nebi aktivirao, ali im trebam platiti nekih 270kn za "3 sata knjigovodstvenih usluga" vezanih uz tu zaduznicu.

Kao prvo, nisam nikada isao u kojekakve kreditne urede i opcenito zazirem od bilo kakvih kredita i slicnih stvari. Moguce je da sam za nekoga uzimao neku kratkorocnu pozajmicu ali to je bilo predavno da bih se sjecao. U svakom slucaju i ako jesam, dug ne postoji a moja greska je sto nisam uzeo zaduznicu po otplati. Ta "agencija" isto tvrdi da nema nikakvog dugovanja na moje ime.

Jos cudnija stvar je kako je ta agencija dosla do toga papira jer ja nisam iz Zagreba i ta zaduznica nije ni ovjerena u Zg.

Da li oni imaju ikakvu pravnu osnovu me ucjenjivati za tih 300tinjak kn? I da li ista po tom pitanju mogu napraviti jer mi se ne cini bas 100% legalno to sve skupa? (Policija, odvjetnik.....)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija