Jump to content

vodovod pod susjednom parcelom


IV123

Preporučene objave

prije 9 sati, IV123 je napisao:

Dobar dan,

Zanima me da li susjed ispod cijeg se terena vec 40 godina nalazi vodovodna instalacija koja ide do moje kuce, moze sada traziti da se taj cjevovod premjesti.

Pozdrav,

A koji je razlog da susjed traži premještaj? Gdje se nalazi vodomjer? Imate li vi mogućnost izvesti priključak izravno sa javne površine na svoju česticu?

U slučaju da taj vod bude "slučajno" oštećen pa procuri, susjed može zabraniti ulazak na svoju česticu radi popravka, ako nije upisana služnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

MAtrix,felixx, hvala na odgovorima.

RAzlog da susjed prijeti da ce traziti premjestaj je taj sto je otvorio neprijavljeni obrt u garazi ispod mog prozora. Obrt je vrlo bucan, rade od 5 do 10 sati popodne, katkada cak i do ponoci.Naselje je po GUP-u predviđeno iskljucivo kao stambena zona.Kad sam zaprijetio inspekcijom on je izjavio da voda za nasu kucu prolazi po rubu njegove parcele i da ce traziti da je maknemo. Kucu smo kupili prije 5 godina. Vodomjer se nalazi na plocniku uz cestu,vjerujem da je javna povrsina. U slucaju potrebe bi bilo moguce izvesti novi prikljucak.

POzdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija