Jump to content

važenje dozvole


markun

Preporučene objave

ljubazno molim tumačenje..istekla je dozvola za obavljanje djelatnosti. U roku je podnesen zahtjev za produženje tog rješenja odnosno dozvole koja je upravni akt. Prvostupanjsko tijelo već nekoliko mjeseci nije riješilo o toj stvari tj.dozvoli. Nije mi interes ići na šutnju administracije već me zanima da li dozvols i dalje vrijedi iako je istekla a u postupku je za njezino produženje valjanosti? Puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

moli se za tumačenje,,,,podnesen je zahtjev nadležnom uredu državne uprave za izdavanje rješenja. Prošlo je skoro 7 mjeseci... Ne bih išao prema drugostupanjskom tijelu da se predmet riješi u roku, prema čl. 101. jer vjerujem da će rješenje ionako biti negativno jer fali jedan od uvjeta. S obzirom na protek ovoliko dugog roka a ništa se još nije riješilo , postoji li mogućnost da se pozovem na čl.102 ZUP-a, predmnjeva usvajanja zahtjeva jer je zahtjev uredno i na vrijeme predan. Pa sukladno ovome tražiti da se smatra da je riješeno u korist stranke?

 

puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija