Jump to content

Svjedok


Čovjek2

Preporučene objave

Pozdrav ne znam kako bi stavio naslov i jel sam pogodio podforum? Ovako jucer sam vozio taksi nocna smjena i pokupio jednog pijanog putnika kada smo došli do adrese odbio je platiti. Vožnja je bila oko 140 kn, a on je bio dosta agresivan, pa sam zvao policiju. Došla policija i rekli da mi plati on je odbio jer sam navodno vodio okolo na okolo sto nije istina. Izvrijeđao je policajce, u međuvremenu došla njegova žena i ponudila se da ona plati kada je ona ponudila on je fizički napao ženu udario je i nakon toga su policajci pozvali maricu i priveli ga. Meni je vožnja plaćeno , a mene zanima sada jel bi mogao dobit poziv za svjedoka? Ili se za svijedoka samo zove kada policija ne zna tijek kak je išlo pa traži svjedoke da kažu sto je bilo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I s obzirom da su ga odveli, na sud ide danas ili u roku od 15 dana, tako da i ako će te zvati, to će biti brzo. U takvim slučajevima ne šalju poziv, nego će te zvati na mobitel (sa skrivenog broja, pa se javi) ili će ti policajci doći doma.

Međutim, u ovakvoj situaciji najčešće na sudu priznaju (najčešće su bili pijani, pa dođu k sebi, i sl.), pa se ne zove nitko od svjedoka.

Budeš vidio...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija