Jump to content

Najam stana


Rainyday

Preporučene objave

Molila bih savjet ili pomoć jer sam se našla u jednoj problematicnoj situaciji i ne znam kako bih se trebala postaviti. Naime, imam svoj posao, restoran na moru sa partnerom, te sam kroz zimu radila honorarno za jednu agenciju za nekretnine. U vrijeme rada u agenciji, dobila sam poziv jednog para koji je trazio stan za najam ovdje u mjestu gdje je restoran i gdje sada zivim. Pronasla sam stan za njih te su uplatili polog 200 eura. Dogodio se problem sto je vlasnik stana odustao od najma jer je zakljucio da mu je isplativije stan iznajmljivati turistima dnevno. Ja sam taj par obavijestila i oni su bili ovdje, te sam im zeljela vratiti polog na sto su oni rekli da nije bitan ni taj polog ni taj stan samo da im potrazim nesto drugo jer zele odraditi sezonu. Vlasnik je u Njemackoj, ne moze se ni doci do njega vise.

Ja sam prestala raditi za agenciju prije 2 mjeseca, taj par je prije mjesec dana ponovno dosao ovdje. Cak sam im nasla smjestaj o mom trosku na 2 noci jer mi je bilo neugodno prema njima. Nasla sam se u problemu jer im stan ne mogu naci, doslovno sam pokusala sve, stanova za najam vise nema, svi rentaju ljeti turistima i do 1.9. ne mogu naci stan za njih. Kako sam bila nervozna radi situacije, zao mi je bilo ljudi, nisam imala losu namjeru, stvarno sam se potrudila, napravila sam glupost iz velike zelje da pomognem a to je da sam otisla sa njima do biljeznika, tada prije mjesec dana i ovjerila izjavu da cu im pronaci stan ili pomoci sa stanarinom ako ne nadem. Ne znam sto mi je bilo da sam to napravila, zeljela sam pomoci, racunala sam da ce se pronaci neki stan u meduvremenu i sad sam u problemu jer ta izjava postoji, oni planiraju kroz 2 dana doci, stan ne mogu naci, doslovno sam pretrazila sve u mjestu i nema. Ne znam sto da napravim ni kako da se postavim. Cak sam spremna platiti i stanarinu za njih jednu ali nema stanova. Ne znam koliki problem mi ta izjava moze napraviti niti sto bi bilo najbolje sad napraviti. Nasla sam se u totalno smijesnoj i glupoj stuaciji. Sa druge strane sav strah lezi u tome sto oni poznaju mnogo ljudi ovdje a imaju dvoje male djece i vazno im je raditi sezonu i bojim se da ne ispadnem krivac ako ne odrade posao u sezoni i da mi ne naprave neki problem ovih dana.... znam da je djetinjasto i da sam brzopleto reagirala i ne znam sto bih sada trebala uciniti...

Hvala na odgovoru...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija