Jump to content
trozubac

Opomena pred ovrhu, brisanog poduzeća?'??

Preporučene objave

Poduzeće nema imovine brisano 2018 godine iz sudskog registra 9. mjesecu 2018 godine. Sada dolazi opomena pred ovrhu zbog neplaćene komunalne naknade. Dali je moguće tu uopće pokrenuti postupak ovrhe ili odgovornost direktora kao odgovorne osobe????  

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poduzeće je brisano čl. 70 Zakona o sudskom registru (nedostavljanje GFI-a unazad 3 godine), račun zatvoren 2016. godine, imovine nema. Opomenu pred ovrhom šalje Jedinica lokalne uprave (Općina), za godišnju komunalnu naknadu za 2018. godinu. (ne za 3 kvartala, već cijelu godinu, a tvrtka brisana u 9. mjesecu 2018 godine)

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 22 sati , Borbena7 je napisao:

Ništa, ali mogu pokušati pokrenuti postupak. Vjerujem da nemaju informaciju o brisanju pravnog subjekta, a po saznanju da budu odustali od pokušaja naplate.

Informacija im je javljena u 11 mjesecu 2018. godine o brisanju poduzeća, jer samo i sami tek tada saznali. poslan im je mail da je poduzeće brisano, te da su obavještene Hrvatske vode o tome..... 

 

prije 22 sati , qwerty7 je napisao:

Samo što će ovršiti..?

poslovni prostor je dio obiteljske kuće koje je direktor vlasnik, no ne i samo poduzeće, obzirom je bio nenaplatni pravni ugovor o korištenju prostora..., nadalje opomena je stigla preporučeno a potpisana je od strane direktora i preuzeta bez pečata...

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×