Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Marinv123

Žalba za vrtić

Preporučene objave

Poštovani

 

Ako je ikako moguce da mi se javite u vezi pomoci oko pisanja zalbe za upis djece u djecji vrtic , djeca su do sad bili redovni korisnici vrtica , mi nismo iz opcine u kojoj je vrtic ali smo korisnici vrtica vec dvije godine, ove godine smo predali zahtjev za produljenje vrtica u roku u koje je bio , nakon toga roka je bio rok za novo upisanu djecu, i nakon isteka svih rokova u tom vrticu a i u svim vrticima nam je receno da djeca nemogu u vrtic 2019/2020 godinu, znaci nismo upozoreni prije natjecaja da bi mogli imati problem pri upisi za iducu godinu i stoga nismo predavali zahtjeve u druge vrtice.

Stoga ako je ikako moguce da me kontaktirate u vezi pisanja prituzbe na to sto nam nisu produzili koristenje vrtica .

 

Ako je kako moguce da me kontaktirate na privatne poruke.

 

Unaprijed hvala

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Odbijeni smo sa obrazlozenjem da je puno djece sa prebivalistem u toj opcini prijavljeno za iducu godinu, iako mi nismo novo upisani nego smo vec dvije godine korisnici vrtica i predavali smo samo za produzenje vrtica dokumentaciju.

Kod predavanja nismo niti upozoreni da bi moglo biti problema pri upisu stoga nismo ni predavali u druge vrtice a receno nam je da "oni vam nisu upisani" dana 05.07. kada su u svim vrticima vec prosli upisi. Tako da sada i ne postoji mogucnost predaje dokumentacije negdje drugdje u vrtić.

Hvala na odgovoru 

 

A mi nismo u toj općini prijavljeni, 

Oboje smo zaposleni i sad je problem za drugu godinu.

 

Hvala na odgovoru

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kako to da su do sada išli u taj vrtić iako je izvan mjesta prebivališta? Imate li pristup javnoj objavi poziva za upis gdje su bili navedeni kriteriji upisa, te bodovnoj listi rezultata upisa?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kada smo ih upisivali nije bilo nikakvog problema, primljeni su u taj vrtić jer u nasem mjestu prebivalista nije bilo mjesta i bili su 80 ispod crte, a onda je nasa opcina subvencionirala placanje u drugoj opcini , tako je i sada.

 

 

A bodovnoj listi rezultata nemamo uvid.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Hvala vam na odgovoru

Molim vas da li znate mozda tko pise zalbe ili ima primjer zalbi, nije bitno da li se placa ili ne jer nam je to jako vazno.

 

Hvala vam puno

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Najbolje je da je sami napišete, jer se radi o situaciji gdje su bitne Vaše osobe, privatne prilike, a samo Vi znate takve detalje. Žalbom ne gubite ništa, prema tome pišite sve što mislite da Vam može ići u prilog.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×