Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Anita 02

Poštovani!

Preporučene objave

Poštovani moj suprug je 9.5.predao zahtjev za prekid kazne koju izdržava u Glini radi operacije  oka koja je trebala biti 31.5.tada je bolnica odgodila operaciju za 6.07. Papiri se nalaze kod sutkinje od 24.05. i ona jos uvijek nije donjela odluku u međuvremenu je operacija pomaknuta za 3.07. Da li mi netko moze reci postoji li neki rok u kojem se ta molba treba riješiti. Inace on boluje unazad 10 godina od ozljede oka koju je zadobio eksplozivnom napravom! Transplatirao je rožnicu prije godinu dana, i ima velikih problema s okom!! 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

U svakom slučaju, odluka mora biti donesena prije operacije, no u ovom slučaju sve vam ovisi o medicinskoj dokumentaciji i nužnosti/opravdanosti operacije u kontekstu postojanja osnove za prekidom izdržavanja kazne.

Ne bi bilo loše da pošaljete sucu izvršenja dokument bolnice koji potvrđuje termin operacije.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×