Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

silva99

paušalni obrt za masažu i njegu tijela

Preporučene objave

Poštovani,

kao viša medicinska sestra željela bih otvoriti paušalni obrt za masažu i njegu tijela( kako god se zvalo). Uz moju bazičnu struku imam položene tečajeve nekoliko različitih vrsta masaža...ali ne znam da li je to dovoljno i šta uopće mogu otvoriti a da ne moram polagati majstorski ispit?

Hvala-

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Vi možete otvoriti obrt. Za djelatnost 96.04.01-masaža tijela nije potreban majstorski ispit nego kurs u obrtničkoj komori, a Vi imate puno više od toga što se traži pa se može primijeniti ovaj stavak Zakona o obrtu: 

Članak 10.

(1) Vezane obrte mogu obavljati i osobe s odgovarajućim visokim obrazovanjem, odnosno osobe s obrazovanjem višim od propisanog Pravilnikom iz članka 6. stavka 2. ovoga Zakona.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×