Jump to content

Bez proizvoda i novca


Beeny

Preporučene objave

Poštovani 

Prije 3,5 god narucio sam namjestaj u iznosu od 13500kn koji sam morao unaprijed platiti. Kada je doslo vrijeme za isporuku prodavatelj/firma se poceo izmotavati i prestao javljati. 

Nakon provjere saznao sam da su u blokadi iako do tada su uredno poslovali. Isao sam na sud gdje sam dobio presudu i svoju korist i prijavio policiji  dorhu za prevaru međutim novac ni proizvod nikada nisam dobio. Isti gospodin je firmu prebacio sa d. o. o na j. d. o i nastavio poslovati sa istim imenom i oglasavati iste proizvode lutem medija i drustvenih mreza. 

Zanima me da li postoji ikakva mogucnost dodatne tuzbe ili nacin za povrat sredstava. 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste presudu dobili protiv navedenog gospodina, tada možete ovršiti njega osobno, i njegovu drugu imovinu. Npr. možete plijeniti njegov udio u j.d.o.o.-u, smijeniti njega kao direktora i početi poslovati s njegovim poduzećem, kao krajnju mjeru. Ne čuje se često da se to radi, ali ako se zainatite...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobio sam presudu na firmu u kojoj je on bio vlasnik međutim on je prebacio brzo na j. d. o i nisu se imali iz cega naplatiti. 

Dorh mi je poslao odgovor kako po njima on mene nije htio prevariti jer je i on zapao u dugove i da ce vratiti novac kada bude u mogucnosti odnosno nema elemenata kaznenog  gonjenja - prevare

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija